Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Aleksander Reis hubert kwiat J W ssss s Pawel Danek cysiek33 John Born Adamz Langhus marek.marek.marek Mizio ….. (16403 niezalogowanych)
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Och, już nie bądź taka "bibułkę przez bibułkę".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
''buu'' chyba skończyłyśmy dyskusję prawda?

A jeżeli twoim zdaniem nie, to muszę poprosić cię o to, żebyś ''o mnie, do mnie'' nie pisała, zajmij się lekturą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Lindemans naprawdę nie słyszałam nigdy ''bułka przez bibułkę''. Może racja że inny region to innych fraz używamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
GosiaAurelia napisał:
Niestety, ale na ten temat nic nie mogę ci powiedzieć. Przebywają tylko osoby ''trzeźwe'', ale oczywiście alkoholicy z nakazu sądu. Jasta i juz więcej nic nie powiem.a co trzeba zrobić żeby sąd nakazał się leczyć?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
GosiaAurelia napisał:
''bulke przez bibulke'' nigdy nie slyszalam"bułke przez bibułke" słyszałem ale był ciąg dalszy tego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Jeżeli sobie i innym zagraża, oczywiście wszystko to musi być wywołane chorobą psychiczną. A także, jeżeli popełniła ta osoba ''dane przestępstwo'' i w czasie przesłuchania, okazało się, że głównym czynnkiem była choroba psychiczna.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Jest jeszcze pare czynników, ale to już wchodzi w przepisy i regulacje prawne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Lindemans napisał:
Zgadzam sie z Makaryna. Najlepiej zostawic go w spokoju. To beznadziejny przypadek i chocby tysiac osob to samo twierdzilo, on i tak niczego nie zrozumie Niech sie sie spelnia na MN, niech przelewa na forum swoje chore sny

uparty jest, ale to chyba rodzina jest :

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
GosiaAurelia napisał:
Jeżeli sobie i innym zagraża, oczywiście wszystko to musi być wywołane chorobą psychiczną. A także, jeżeli popełniła ta osoba ''dane przestępstwo'' i w czasie przesłuchania, okazało się, że głównym czynnkiem była choroba psychiczna.Podobno niezła "renta" dla takich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Wiesz, z powietrza to wszystko się nie bierze. To nie tylko dotyczy ludzi młodych, grono naprawdę spore grono to osoby starsze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok